Hakkımızda/About Us

Liseli iki yakin arkadas Lara ve Revna uc senedir kesintisiz olarak Istanbul kesiflerine devam eder iken Lara AFS Degisim Programini kazanir, bir seneligine Amerika'nin Charleston sehrinde yasayacaktir.Ancak bu ayrilik maceralarinin ve dostluklarinin bir sonu degil, aksine bir baslangicidir. Revna İstanbul sokaklarinda tirim tirim dolanmayi surdururken, Lara yepyeni bir hayata adim attigi Charleston'daki kesifleriyle Revna'ya meydan okur. Boylece bu iki kafadarin blog uzerinden surdurecekleri kitalar arasi gulunc bir mucadele baslar. Simdi ise aradan iki sene daha gecmis ve bu sefer Lara Fransa'nin Toulose sehrine okumaya gitmistir. Bu yolculuk yeni bir maceranin kapisini daha aralar ve simdi de bu iki arkadasin gerek İstanbul gerek Fransa'daki kesiflerine tanik olup, dostluklarinin renkli anilarini onlarla paylasacaksiniz.

Two high school teens, who are best friends, Lara and Revna were continually exploring the beautiful city Istanbul for three years, until Lara had the opportunity to experience a whole one year in Charleston in the USA by AFS Exchange program. But this separation was not the end of their friendship and explorations, unlike it was a beginning. While Revna was continuing to get around in Istanbul's elegant streets, Lara was challenging her with her discoveries in Charleston. And now, after about two years Lara is going to study in the beautiful city Toulouse in France. This is again another beginning of an adventure for these friends after their funny 'intercontinental' competition. Now their page is dedicated to share the colorful memories of their friendship and their new discoveries both in Turkey and France, especially in İstanbul and Toulouse!

Friday, October 5, 2012

Jacks Coffee Shop


This time I will start my post with my favorite place in town Jacks coffee shop , I am here almost everyday . It's a wonderful place for hang out , read your  book etc. and also the best coffee of course  ! They have also a little stage which I gave my first concert there last Thursday . I singed a French song called "battez vous" by Brigitte , it was the first time that I sang all by my self at front I people ! It was a real new experience for me I had lot of fun :)


I love jacks it's my favorite place with all their delicious coffees their concerts and all exhibitions ! This month Dave's artworks covers the walls . You should definitely come and see them ! They are SO COOL ! We are also gonna have our first concert with chorus in20th . That's gonna be a concert for the trip to NY :) me and our quartet  we are gonna sing whistle the happy tune by king and don't miss our concert! Support CHS chorus , be with us :)

Love Lara



Herkese tekrar merhabalar ;
Bu seferki kısa yazımda size bu küçükcük kasaba da en çok gitmeyi sevdiğim yerden bahsetmekj istiyorum . Gerçi gidecek başka bi yer de yok Jack' s coffee shoptan başka .... 



Okuldan eve  , evden coffee shop a dayalı bir sirkülasyon içersindeyim hergün . Ama mutluyum kültür şoku yaşadım mı ? Belki çok az , yaşadığım şokta kocaman bir şehirden , Kadıköy'den bile küçük bi kasabaya düşmek oldu. Kadıköy demek de çok büyük kalır bağdat caddesi diyelim . Okadar küçük bi yerki ne zaman Istanbul'u düşünsem çıldırcak gibi oluyorum . Okulda yaptığım aktivitlerle kendimi mesgul tutmaya çalışıyorum bende.  Jack's e gelelim burda hayatımın en güzel kahvalerini içtim gerçekten çok güzel kahve yapıyolar . Bu mekanın bir güzel yanı ise her ay başka bir sanatçının parçalarını duvarlarında ağırlamaları bu ay Dave 'inkiler var bende bu sene sonunda resimlerimi burada segileyeceğim. 

Aynı zamanda Jack's küçük bir sahneye de sahip , burada haftanın 4 günü orttam tercüme alama olarak canlı müzik oluyor. Geçen perşembe "Open Mic" gecesiydi , açık mikrofon dersek sanırım tam tercüme etmiş oluyorum bende ilk konserimi verdim . Brigette'den "Battez-Vous" adlı parçayı söyledim . İlk denemem olsada yeni bir tecrübe oldu . Ekim 'in 20 sinde de koro konserimiz var , New York gezimiz için vericeğimiz bir konser olacak . Benim de içinde bulunduğum 4'lü grubumuz "Whistle A Happy Tune" adlı parçayı söyleyeceğiz (King and I) bu hafta parçamızı hazırlıyoruz . Ikinci konserim içinde çok heycanlıyım :D Bu postu hazırlarken tabikide Jack's de oturmuş kahvemi yudumluyorum alın size en güncel resmim :) 

Lara

No comments:

Post a Comment