Here is my favorite appetizer which ı prefer before a nice italian dish:
Garlic Bread
It only takes a few minutes to prepare them and it takes another 10 minutes for them to get nicely crispy in the oven!
Sadece 5 Malzeme kullanarak hazırlayabileceginiz Leziz bir Atıştırmalık: Sarımsaklı Ekmek!Üstelik hazırlaması da sadece bir kac dakika sürüyor.Ardından fırında bi 10-15 dk bekletmeniz yeterli!
Ingredients:
3-4 tablespoons butter
Olive oil
Parsley-finely chopped
4-5 cloves Garlic-minced
Bread(you can use every kind of bread but prefer thin slices so that they become verry crispyy)
For seasoning: salt and pepper
You can decide on the amount of your ingredients depending on how many bread slices you want.
İhtiyacınız olan 5 Malzeme:
3-4 yemek kasıgı tereyagı
Zeytinyagı
Maydanoz-ince kıyılmıs
4-5 dis sarımsak-ezilmiş
Ekmek dilimleri(istediginiz tip ekmegi kullanabilirsiniz ama ince dilimler daha cıtır cıtır olur!)
Baharatlandırmak icin: tuz ve karabiber
Malzemelerin ölcülerinde oynama yapabilirsiniz- Ne kadar ekmek dilimi istediginize baglı!
All you need to do is:
Mix the butter,parsley,garlic and olive oil.Season with salt and pepper. I use a fork to mix them so that ı can crush the butter nicely.Slice your bread and spread the butter mixture on the slices.Lay the slices on an oven tray.Dont forget to use an oven paper too! And put the tray into the oven and just wait until the butter melts nicely and your garlic breads seem crispy! You will also understand that your bread slices are ready with the great smell that comes out of the oven!
Tek yapmanız gereken:
Kücük bir kapta tereyagı,zeytinyagı,kıyılmıs maydanız ve ezdiginiz sarımsakları iyice karıstırmak.Ben karıstırırken catal da kullanıyorum ki tereyagı iyice ezilip yumusasın. Sonra bu karısımı ekmek dilimlerinin ustune guzelce sürün.Ve fırına verin! 15 dakika kadar bir süre fırında tutun: Tereyagı iyice eriyip ekmekler cıtırlasana kadar.Zaten etrafa yayılan nefis kokudan sarımsaklı ekmeklerinizin hazır oldugunu anlicaksınız!
No comments:
Post a Comment